En sån där natt

En sån DÄR natt… Länge sedan sist. Det kan jag ju känna mig glad för.

  • 02:00 – Ellan drömmer mardröm, kommer med kudde och oro till min säng. Jag följer henne till toaletten och bäddar sedan ned henne intill mig.
  • 03:00 – Tobias helt hysterisk eftersom syrran lagt benen på honom. Drama! Han gråter ut sin frustration över att syrran får ligga kvar trots detta. Han stampar iväg till eget rum, men går inte och lägger sig utan slamrar med grejer. Ca 45 minuter senare, efter att ha provat lägga sig i min säng igen ett par gånger och under dramatiska former konstaterat att det inte går att sova intill syrran somnar han i egen säng. Ellinor vaken genom detta, såklart.
  • 04:30 – David kommer tyst tassande, en olycka hade hänt. Jag byter sängkläder i hans säng och stoppar om honom igen.

Nu ringer larmet om en timme.

Håll tummarna att det blir en bra dag för oss alla imorgon…!