Söndagsutflykt


Jag lånade David och Ellinor för att gå på teater, Boulevardteatern bjöd på ”Tappa bort”. En föreställning för 2-5-åringar. Jag tog med David på chans och han lät sig mycket riktigt förtrollas av teatern, även om han reflekterade över att ”mamma, alla andra barn är mycket yngre än jag?”. 😀 Jag skrattade högt ett par gånger under den korta föreställningen och båda barnen var mycket förtjusta. Jätterolig och lagom lång föreställning!

Efter teatern gick vi raka spåret ned till kinarestaurangen vid stationen och åt lunch, Ellinor och jag åt ju där dagen innan och hon ville absolut tillbaka. David var lite mer tveksam, men när han upptäckte att de även serverar sushi så var det inga problem.Jag hade med ritkorten även denna utflykt och det var nästan svårt att få Ellinor att sluta rita när maten hade kommit på bordet. 🙂

Efter maten tog vi en långsam promenad upp från stationen, vi såg på när Boulevardteatern lastade heeela teaterpjäsen in i en skåpbil, mycket spännande. 🙂  

Det börjar bli vackert ute, när nu hösten bjuder på så här pass behagliga temperaturer är det ju lätt att tycka om höstfärgerna… 🙂

När vi kom till konditoriet var det fikaläge. Egentligen var det ju inte det (med tanke på lunchen inte långt tidigare) men David var lite lurig och påminde mig om att jag pratat om att fika efter teatern (innan jag insåg att det passade bättre med mat). 

Återigen kom ritkorten till nytta, jag satt och njöt min tekopp ute i friskluften tillsammans med två nöjda barn. 🙂