Back to school

Tobias började ny/omblandad klass denna termin, en mindre grupp med nya lärare. 

Det har gått bra men har inte gått frammåt utan precis nu kärvade det till sig så vi plockade upp kontakten med skolan lite mer formellt igen. Dags att fånga upp och rama in igen. Så jag var på skolan igår och S skall dit imorgon.

Tobias hade gympa och spelade målis i innebandyn! 🙂

Han var så duktig! Det gjorde så klart ont när bollarna träffade honom men han gav inte upp ändå och räddade riktigt många skott på mål! <3

Nu sade alla att det var en lugn dag (för hela klassen, Tobias reagerar  som regel mest på ljudliga situationer) och det var lite typiskt när föräldrar är på besök. De undrade om jag kanske kunde komma tillbaka en torsdag också, så jag skall kolla kalendern och se hur jag kan få till något. Bara jobba på!