4-åringen

Tiden går allt för fort. Nu plötsligt är hon fyra år gammal, lilla människan. Vår Ellinor.

Hon föddes på morgonkvisten en snöstormig dag. Jag dansade genom värkarna och helt plötsligt kom hon ut. SÅ lätt. SÅ blå. Damen var en liten liten stund undan ett nödsnitt, men hon kom så pass raskt ut att de många varven navelsträng runt den lilla halsen aldrig hann bli riktigt livsfarligt. Men blå-röd var hon! 🙂 

Hon såg ut som en arg liten farbror första veckorna, hon var nog en arg liten farbror första året eller så för hon var sensationellt svårammad! Inte förrän efter fyra månader började jag känna visst hopp och vid pass sex månader fungerade det hyffsat… Men aldrig var det lätt! Inte som med bröderna, som jag kunnat amma hängande upp-och-ned gungande i en trapets utan att de tappat fokus på måltiden…

Ellinor är på alla sätt en dessert. En karamell och en gåva man kan njuta om och om igen! Hon har så helt knupit mitt hjärta och jag får nog aldrig tillbaka det. 🙂 Man behöver aldrig ha tråkigt när hon är med! 🙂

Sen har hon humör för tre, eller fler. Men för varje år så blir humöret mer modererat och vi blir skickligare på att ta (och i inte ta) det. Det skall bli SÅ otrologt häftigt att få följa henne på vägen. Se vem den här människan tänker vara. 

3 svar till “4-åringen”

  1. Grattis finaste Elli.
    Du skriver så fint och hjärteknipande. Jag riktgt känner din kärlek genom dina ord <3

  2. Ellie, du är speciell, speciellt snäll och busig, kramar i massor, försenade men ändå 🙂

  3. Ellinor du er ei fin god jinte :)kan masse og god jinta våres 🙂