Världens bästa dag

Jag hämtade upp David från idrottslägret och han berättade att fotbollen på morgonen hade varit jättekul och att på eftermiddagen när de fick välja fritt så valde han boxning. Mycket roligt verkade de ha haft, ledare och barn var andfådda och fulla i skratt när jag kom in i hallen. 😀

Efter hämtning hjälpte David mig hämta duntäcket hos tvätteriet (bara glömt det i en vecka nu, bättre än sist), sen övertalade han mig att äta lunch på Restaurang Tiger. På restaurangen hade jag stundtals inget sällskap eftersom killen var tvungen att kolla var alla djur var inne på restaurangen… 😀

På vägen till bilen köpte vi trisslotter och ungen vann 60 kr!  När vi kommit hem tog han personligt rekord i ett av favoritspelen. ”Det här är världens bästa dag!” har han upprepat flera gånger sedan jag hämtade honom. Så skön kille!

Nu har han cyklat iväg för att möta bästa kompisen utanför Abbes. Glass stod på inköpslistan. Sen får vi se var de hamnar.  🙂

One Reply to “Världens bästa dag”

  1. Det var ju roligt, kul på idrotten och senare lottovinst och dessutom en toppscore på spelet 🙂
    kramar till alla