Han valde cykeln!!

Imorse, halvvägs till skolan.

För de som känner oss vet ni vilken seger det är att Tobias valde cykeln till skolan istället för sparkcykeln! Han skulle sparkcykla och så ändrade han sig plötsligt innan avfärd. Jag frågade inte, hejjade bara på! Sen när David och jag kom hem stod cykeln parkerad utanför huset, pojken hemma och bänkad vid datorn.
Nu sitter vi här tillsammans, jag jobbar och han spelar. David ligger utslängd i soffan och spelar han med förstås. Senare skall jag hämta Ellinor och så fikar vi jordgubbar tillsammans alla fyra. Lite sommarlov lyckas vi få till trots jobb!

One Reply to “Han valde cykeln!!”

  1. Det är verkligen sommar hos er, så grönt! och sol, med tillhörande blå himmel
    Han gjorde nog en kalkyl på restiden, luringen, kom på att cykeln var snabbare än sparcykeln och därmed så kom han hem snabbare 🙂
    Krama dom