Fyraårskalas plus plus


En del kalas är lite roligare än andra..! Snälla kompisar, god tårta och BAD!

Lycklig tjej fick ÄNTLIGEN gå på kompisens kalas. Vi hade ”bofflat” på håret ytterligare lite grann idag (regnet igår plattade till det lite) och tagit på silverklänningen (på parkeringen i Sigtuna!). Det är sista gången den älskade silverklänningen går på nu, knapparna går inte riktigt ihop runt ryggen på henne längre… (den är storlek 92cl!) – så nu måste vi hitta en ny ”silverklänning”… 🙂Efter varmkorv och tårta väntade bad för de hugade, +20 i vattnet och bra mycket varmare i badhuset, det var inte många sekunders betänketid för fröken! 😀 Hon var dock den enda som badade av de små, men hon höll god sams med de stora barnen som badade (SÅ snälla!). ÖVERLYCKLIG tjej alltså, hon ville INTE komma upp när det var dags trots att hon var blå om läpparna och tänderna skallrade som kastanjetter! 😀

One Reply to “Fyraårskalas plus plus”