Lagom tempo söndag

Tog ingen ”före” bild, men såhär ser den ut utan stenar runt. Lagom skräpig trots rensning men det mesta är ju bark och snart nog så växer liljorna upp och fyller hela ”graven”… 🙂

Hamburgerhusfrukosten fick igång oss lagom tidigt så hela dagen låg framför oss när vi kom hem.

Solen lyser och jag föresatte mig att rensa liljebädden (även kallat ”graven” av grannarna, eftersom nästan inget växer där och det är lagom stort att…) och inget annat. Med huvudet fullt av snor så var det det mesta jag kunde tänka mig att ta mig an… 🙂 Ellinor hjälpte mig entusiastiskt till att börja med, vi inspekterade alla feta daggmaskar och snäckor och gråsuggor, samlade alla stenar i två högar och rensade fjolårsblast och sopade rent. Ellinor premiärsprang sin fina springcykel en par steg, hävdade att hon absolut kunde det nu och ville ha en cykel med pedaler… Jag kommer att insistera på att hon har kvar den där till hon faktiskt kan rulla med den också! 😀

Tobias spelade en stund men sen skulle hans spelkompis ut och leka och hips vips var Tobias också ute och lekte! På med dojjorna och jackan öppen, sprang iväg genom grinden med ett snabbt ”hejdåmamma!”. Svårt att inte gilla den här säsongen och den som kommer framöver! 🙂

Jag fick höja sadeln 10 cm! Så nog har fröken blivit längre på ett år. 🙂
Allt påskpynt äntligen undanplockat. Vad skall man hitta på nu…?
När man har rensat ogräs och sopat hela uppfarten kan man förtjäna en lång skön dusch. 🙂

 

One Reply to “Lagom tempo söndag”

  1. Landet är väldigt avlångt, det ser man ju på rabatterna hos dig, här skiner solen men det är så jädra mycket kall snö kvar på marken
    så fin den ser ut sparkcykeln, börja inte för tidigt med pedalerna, kom ihåg David
    Så belåten hon ser ut i duschen Ellinor
    Kram åt er allihop