Kiipurt!


Moster skickade med tre små 3D printade rosa creepers (Minecraft) med Tobias, att ge till sina syskon (och ha en själv såklart). Tobias och jag kom överens om att syskonen skulle få sina vid frukosten och mottagarnas entusiasm var total! Ellinor utbrast exalterat ”En kiipurt! En josa kiipurt!

Gapskratt utbröt runt frukostbordet, det var dagens ord!Jag fick PÅ nåder fläta fler än en fläta idag… Bara på villkoret att det blev en till slut lät hon mig… Jag måste studera lite flät-tips på nätet!

6 Replies to “Kiipurt!”

 1. Vilka härliga barn och barnbarn jag har ! man blir alldeles glad och sitter och ler och pratar för sig själv det är jag det. kramar till er alla. Det är så vackert väder här men jag orkar inte vara ute så mycket, hostar och snorar ännu.

 2. Kiipurt – känns som i samma klass som Kirby-byn! 😀

  Så mycket bling och den fina tunikan… <3 Nu känns det jobbigt tycker jag. :'-)

 3. Vilken finurlig uppsyn hon har i ansiktet, beror den på flätorna bakom huvudet månne, kiipurt 🙂
  Håller ni på att bestämma frisyrlängden? Hon har ju ett fint hår, synd att klippa bort det alldeles
  Fin liten tjej, på tå med fina kläder och ett vackert armband, kramar åt er alla

 4. Kram!
  Jag tror det verkar som om vi får behålla hela håret, måste bara klippa pannluggen snart. 🙂

 5. <3 Ni kommer ju snart hit! <3 <3
  Ja, kiipurt och Kirby-byn är helt klart i samma klass. :-D