Äggen preppade och klara


Inte en godis så långt ögat kan skåda, hittade knasiga roliga småprylar på en prylbutik i Kista Centrum istället. Dessa ägg kommer absolut att kompleteras med en och annan godis ur ett ägg också, annars blir det ju inte riktigt påsk…
Fyra ägg blev över och just nu är jag jätteglad att jag envisas med att låta dessa många år gamla skrymmande förpackningar ta en hel låda i anspråk i förrådet, det är ju dyrt med påskägg! (jag brukar muttra åt mig själv kring den där lådan minst ett par gånger per år)

2 Replies to “Äggen preppade och klara”

  1. Sparar också på äggen. I år var det dock mest bara ena halvan kvar av ca 7 av tio ägg. Var tog andra halvan vägen?

  2. det ser ju vettigt ut, spara pengar på äggen, dom är ju lika år från år, innehållet varierar
    trevlig påsk, just ätit hemmagjord köttsoppa, gott och blev mätt
    beträffande Carolinas undran härovan , vart ena halvan av äggen tar vägen så ligger dom väl tillsammans med alla sockar som är borta 🙂