Lugn natt


Ellinor är precis som vanligt magiskt mycket bättre efter ett par doser penicillin, hon sov lugnt med bara ett par vakenepisoder av mer ”normalt” slag (kudden var bråkig, lite senare var hon ledsen) och det var bara att vända på kudden och tippa omkull barnet så somnade hon om. Så himla skönt! Nu ville hon inte alls vakna trots att vi fick besök, men hon kan gott få sova ut lite!

2 Replies to “Lugn natt”

  1. Underbart att se barnen, upptagna med sina aktiviteter och att Ellie tydligen är på bättringsvägen, penicillin är fantastiskt, tack Salk 🙂

  2. Salk vette sjutton om man behöver tacka per se. Han var ju en duktig man han också, med en livsviktig upptäckt under sin hatt. Men Alexander Fleming verkar vara den man skall sända tacksamma föräldratankar till när sånt här händer: https://sv.wikipedia.org/wiki/Alexander_Fleming

    🙂