Ögondroppar


Note to self: Jag KAN inte ta ögondroppar! Vad som fick mig att tro att det skulle fungera den här gången kan jag ju bara filosofera över. Nu har jag droppat på kinden, på golvet, i handen, flera gånger på ögonlocket… Känner mig ju bara mest glad över att jag inte köpte de allra dyraste dropparna…

5 Replies to “Ögondroppar”

  1. Håll upp övre ögonlocket med pekfingret och det undre med tummen, stöd sedan handen med droppflaskan mot tummen eller pekfingret som spänner ut ögonlocken, droppa mitt i ögat.
    Lycka till 🙂 svårt men görbart
    kram

  2. ögonlocket går inte så tätt att inte ögondropparna ryms, överflödet strömmar ut, ge dig inte
    Kram och droppa på, natti barnet

  3. Annars kan det ju oftast räcka att bara badda ögonen med skönt tempererat kranvatten. Från yttre ögonvrån mot den inre, en bomullstuss till vardera ögat.