Utomhuspynt


Trots regn (det började regna när julmarknaden var slut) så fick jag ett ryck och tog ett varv i trädgården. Fokus var julpynt, dvs ljus – så jag hängde slingor både på framsidan och baksidan. Otroligt skönt att få lite lyse på plats nu när snön bokstavligen lyser med sin frånvaro, det är så himla mörkt ute!

Städade undan lite också, alla cyklar undanstoppade och det mesta undanställt. När det är ljust och jag är ledig nästa gång skall jag ta reda på sandleksakerna innan de fryser fast!
Det här tog lite längre än vad jag räknat, men det var ju bara att jobba på så blev mycket mycket mer färdigt än vad jag tänkt mig från början. Jätteskönt!

 

2 Replies to “Utomhuspynt”

  1. Det blev fint ute med belysning och annat. Här snöar det just nu får väl skotta i morgon.

  2. Så fint det blev hos er, det suger i resetarmen 🙂 Kramar åt er alla, ha det så bra