Minsta lilla hjärtat blev kvar hemma (och fick följa med till IKEA)

”Jag har större ”röst” än du mamma!” (herregud…) 😀

Pigg och glad trots den tidiga starten – Ellinor hängde med bra under de båda lämningarna på flygplatsen, först släppte de av mig och David på inrikes, därefter parkerade de och gick in och åt frukost på Sky City i väntan på Tobias avgångstid. När jag slöt upp fikade vi igen och fördrev ytterligare en timme väntande. Ellinor enbart glad hela tiden, lätt att ha med så! 🙂

Hon undrade ett par gånger varför HON inte fick flyga någonstans, det känns bra – hon har uppfattat att det är något bra att flyga iväg sådär. 🙂 Vi fick ju förklara att hon måste bli lite större först. Det är påfallande ofta jag måste ge henne det svaret nuförtiden!

Provar pappas nya mössa.
Tokar sig…

Ellinor somnade på vägen till huset (för att hämta IKEA-vara som skulle lämnas igen) och sov precis hela vägen tillbaka till flygplatsen. Hon fick nog precis vad hon behövde för hon fortsatte vara i god form hela det tre timmar långa IKEA-besöket efteråt.

Tar en lur.
Testar säng. ”Kom mamma, lägg dig här brevid mig!”
Skriver lite.

När vi kommit hem insåg jag plötsligt att hon blivit hes (!??!) och ganska snart efteråt visade hon alla tecken på sjukdom. Bara det att hon inte hade någon direkt feber (max en halv grad). Så vi blir hemma i morgon och avvaktar läget.

2 Replies to “Minsta lilla hjärtat blev kvar hemma (och fick följa med till IKEA)”

  1. Större ”röst”, man tar sig för pannan, redan! Men hon ser ju glad och förnöjsam ut, bara hon inte blir sjuk det tär ju onödigt under lovet, det är ju då onödigt överhuvud taget 🙂
    Så underbart koncentrerad hon ser ut där hon sitter med inköpslistan och fyller i, krama henne