Första lilla hjärtat flög norrut…

Koolingen David <3 I bakgrunden satt en man och målade Warhammerfigurer!

David var glad och uppsluppen hela incheckningen, han pratade på och hade mycket spring i benen (den där jättestora väskan visade sig vara lättrullad så den fick motion…). 😀 Han fick välja ut en tidning och lite godis, var så spänd på att få öppna Lego Chima-överraskningen att han nästan inte kunde vänta. 🙂 Skulle tro att han helt hann glömma bort den när han väl satt på planet, som det gick förra gången han flög. 🙂 Men godiset rapporterade moster att han hunnit äta upp! 😀

Liten David knappt synlig i gången in i planet.

Jag grät en liten tår där vid fönstret ut mot tarmac. Hjälp så det känns att släppa ifrån sig barnet sådär… oj oj.

Att sedan moster chockerat rapporterade att de inte fick ut David från flygbolaget utan att han hade vandrat ut helt själv och stod tillsammans med en ung tonårstjej vid bagagebandet när de hittade igen honom… Det hjälper INTE. 🙁

Vi har klagat till SAS och de har svarat ”vi har 4-6 veckors svarstid”. Jaha? Hur vet vi att vi får ut honom tryggt och säkert på Arlanda sen på fredag? Det är ju en liiiite större flygplats. 🙁

One Reply to “Första lilla hjärtat flög norrut…”

  1. Fram kom han och har väl precis kommit sig till, skall åka in med bilen i morgon, fixa till krockkudden och då får jag träffa honom och se om han känner igen mig 🙂