Leeeeeediga

Jag sade till barnen att ”ja, vi är lediga idag” (Ellinor frågar rätt ofta om vi just är lediga). Sen fyllde jag på med att det gick bra att låta bli att klä på sig (ofta brukar jag kräva påklädning även på helgmorgnar). Men nu var det pyjamas/morgonrockshäng som gällde! GU så skönt! 🙂


Det är roligt att smyga runt och tjuvkika på vad barnen gör när de får sitta själv med spelverktygen. Ellinor, hon ritar mycket just nu, både på papper men också på iPad. 🙂 Annars är det ”Frost” (där hon hoppar mellan favoritscenerna), eller något barnprogram som gäller. Inte så himla mycket spel.

David växlar spel ganska mycket. Han återvänder ständigt till Minecraft förstås, men han spelar mycket strategi-bygga spel. Det är kul att se hur mycket han försöker förstå vad det är som krävs för att uppnå mål (i spelet), han frågar mycket och vill gärna berätta alla intrikata detaljer. 🙂
Tobias håller sig uteslutande till Minecraft, med korta sejourer i Just Dance eller något annat konsollspel. Men det har mest att göra med att han inte har något annat lättillgängligt att spela på och konsollspel både låter och tar mer plats (och då är det inte alltid morsan säger ja). 🙂

 

One Reply to “Leeeeeediga”

  1. Lugnet har lagt sig över Rögränd, lördagsmorgon i början på ett långt höstlov 🙂 och barnen sysslar med det dom helst av allt vill göra, utan att mamman stressar på med kläder och skola, skönt 🙂
    Ha det så bra därnere, kramar