Bjudgodis

När vi var till New York för många år sedan såg jag påsar med ”Swedish Fish” och fnissade lika gott varje gång. Swedish fish liksom, och de var inte ens gjorda av lakrits! Sen när vi kom hem kom jag på att det var ju HIMLA märkvärdigt att jag aldrig köpte en påse för att provsmaka??!! 😀

Nu köpte jag en på Target i Kansas City för att åtminstone få provsmaka. De smakade, hm, läskigt. Gott, men läskigt. Cherry/jordgubb/sött/konstgjort.

En kollega bad mig (vid gudar) att köpa med mig ”Jolly Rancher” som enligt utsago skulle smaka helt fantastiskt. Det GÖR de ju också, men även de smakar så MYCKET att man blir lite orolig över mängden man sätter i sig – dvs man ”får nog” ganska tidigt och vill inte ha mer än två-tre per dag! 😀 Helt unikt godis. Så hårdsega att det absolut inte går att tugga, smakar skarpt av det de skall smaka (blåbär, cherry, grönt äpple etc). Vi har ett ledigt bord innanför dörren till rummet där jag jobbar och brukar lägga godis i skålar där (för att locka in oskyldiga medarbetare) tror aldrig jag haft bjudgodis som räckt så länge! 😀

Ett svar till “Bjudgodis”

  1. Mycket karameller du fraktat med dig, 🙂 Kramar, tänk på tänderna