6-åringen

Knappt hade de sista (av de tre) kalasgästerna gått ut genom dörren förrän David sprättade en av de fantastiska lego-presenterna han fått. 🙂 Fokuserat och hela tiden pratande med mig som gick omkring och städade köket runt honom så byggde han sedan bionicle-gubben på mindre än en timme. Det märks att han gillar det, han är så animerad och djupt engagerad i alla bitarna, han leker individuellt med en del av de koolare klossarna. 🙂 Jag hjälpte honom två gånger, en gång när han satt ihop ett par bitar fel och kommit på det själv men sen gick de knappt att få isär och sen bara när han inte fick gubben att stå bra – fick vi kolla lite närmare på knäts anatomi och tyngdpunkter… 🙂

Jag har svårt att tycka illa om Lego alltså, så himla mycket nöje och stimulerande samarbete till på det!


Färdig!

Ett svar till “6-åringen”

  1. han är så jäkla fin, David, när han kliar sig bakom huvudet och koncentrerar sig, tar som en överblick om hur och vars han skall börja bygga 🙂 Sedan ser man koncentrationen i hela lillkroppen under bygget och belåtenheten med väl utfört jobb på slutet.
    Krama honom