Sommarlov

Tobias kom hem tillsammans med kusinerna lagom till sommarvädret återvände (för ett tag åtminstone). Jag hade inga speciella kval att börja dagen inomhus varje dag när det var så farligt varmt som det var de där dagarna. Sen var det i och för sig lite mer motigt att få ut ungarna (om det inte vankades bad i och för sig, då var det en helt annan sak…).

Nu mutade vi dem med att det trots allt var lördag och att vi skulle gå till ”Abbes” och köpa lördagsgodis. Att vi sedan gick världens omväg på vägen dit, det vet jag inte ens om de kom på – så upptagna var de av att plocka blommor och till slut spana på Highland-korna jag tänkt att vi skulle få ta en titt på. Rackarns kollorna var ju i aaaaaaaandra änden av hagen så vi fick ju egentligen bara ana de långa hornen och den lurviga pannluggen såg vi inget av! X-)

Fyra barnbarn på rad intill mina spretiga klätterrosor som just precis nu förtjänar sin plats väl (större delen av resten av året går jag alltid omkring med mer eller mindre utförda planer på att kapa ner dem och sätta någon annan, mer ”tam” ros där i rabatten…):

Många kor var det men inte såg man dem speciellt väl…
När vi kom hem väntade välförtjänt bad! 🙂 Ruben fryser snabbast av alla så han hann tröttna och klä på sig innan de andra hade hunnit ur vattnet. Norah och Ellinor bondade fint, Norah fick fläta hennes hår (det fick moster också, jag får aldrig ens sätta upp en svans!!!). Det är så läckert att se hur Ellinor trivs i sällskapet! <3 <3

Punka på poolen? Trist nog verkar det vara pyspunka på nedre ringen av den pool jag köpte i våras. Det här är ju andra fyllningen och det är helt klart hål någonstans, tyvärr inte på insidan så att man ser bubblor! ORKA reklamera… :-/
På kvällen spelade vi spel, Norah satsade på höjd, jag på stabilitet – till slut var det bara hon och jag kvar (högst kvar på bordet vinner) och damen var INTE nådig när hennes föll på sista klossen… aj aj. Älskar tjejen, hon är bäst! <3

2 svar till “Sommarlov”

  1. Det är härligt att se alla barnbarnen samlade . Det var ingen dålig ros till att blomma så mycket. Kramar till er alla.

  2. Jösses vad trevligt ni ser ut att ha det, ni förtjänar det, nu när sommaren äntligen kom
    Vilken ros, håller med mormorn, växer ju över hela staketet, spaningen vid hagen, kan det var hästar som siktas.
    Barnen ser ju då ut att trivas i vattnet och solen, skönt