Dyrt nödköp


Imorse var det så varmt att jag helt glömde jackan. Jag åkte i capribyxa, linne och chiffongblus. Inte JÄTTEVARMT såhär lite senare, på kvällen när jag skall åka buss och tåg och buss och det småregnar och solen är långt bakom tjocka moln… Så jag sprang ut från kontoret i tid för att hinna titta efter en ny jacka. ALLA butiker i Kista Galleria senare så hittar jag till sist en som är acceptabel. Färgen är inte den jag föreställt mig men modellen är helt rätt och det var den enda som satt fint. Tack och lov var den på rea i alla fall! Så nu sitter jag här på bussen, kissnödig och hungrig för att jag prioriterade inköp av jacka före både middag och toalettbesök. Men jag fryser inte!

2 svar till “Dyrt nödköp”

  1. Ja, man måste välja 🙂
    Kram, hoppas du kom dig hem utan olyckor

  2. Ja ibland måste man välja… 😀 Japp, hem utan olyckor. Kram!