Piggma

Mormor sydde fast detaljerna som lossnat i tvätten och ugglemössan bara MÅSTE på. 🙂 Ser man på bilderna kunde man ju tro att det var lite kallt ute, men jag lovar 19 grader krävde INTE stickad luva! 😀 Däremot var det väldigt skönt att ta en tur med en liten tjej som var så pigg att hon bara var tvungen att ta en svängom i sin ”klänning”. Busig och glad!


Vi köpte jord och åkte hem till trädgården, senare på kvällen kroknade tjejen ganska totalt dock, hon har fortfarande en hel del förkylningsbaciller kvar att processa med sitt lilla nybörjarimmunförsvar innan hon är helt återställd. Men det är skönt att det ändå går så pass snabbt! 🙂

2 svar till “Piggma”

  1. Där börjar jag känna igen Ellie, men det ser kallt ur och blåsigt, av klädseln att döma
    Var rädd om hälsan allihop så ni slipper ligga sjuka
    kramar till er alla, även dig

  2. Inte det minsta kallt, men hon är ju ganska envis… Vill hon absolut ha klänning och nylagad stickad mössa. Ja då får hon väl det…! 😀
    Det var jätteskönt att se henne komma ur värsta feberdimmorna..!
    Kramar!