Sanslöst soft

Jag hade tänkt göra en massa idag.

Sen var det så skönt att bara fortsätta ha pyjamasen på och så började det regna och så verkade ju barnen jättenöjda med att bara fisa omkring hemma. Så jag skippar gräsklippningen. Skippar storhandlingen (finns ju alltid webbhandling) och skippar middagen på restaurang med barnen.

Frukosten åts under nöjda former. Lunchen var färdig bara att värma. Middagen ligger och väntar i kylen, även den redo att bara läggas ost på och köras i ugnen. Ellinor har pusslat, degat med både slime och play-doh, nu hoppar hon studsmatta i solskenet som bröt ut för en timme sedan. Pojkarna har spelat tillsammans, med mig och var för sig. Jag har lagat otroligt många trasiga kläder och nu är det dags för eftermiddagsfika.

Varför klä på sig och bråka ut sig ur huset? 🙂

Magnetpussel från NYC.
Får man ”nej” så SURAR MAN.
Men man surar inte så ihärdigt länge…
…mycket roligare att busa!
Sliiime…
Hoppsan vad användbar den blev idag!
David löser problemet med korta laddningssladdar på bästa sätt, hämtar kusinens gamla saccosäck…
Tobias lanar med två kompisar.