Sämre nattmat har jag valt

Jag var så oerhört sugen på godis och något att dricka och bara NÅGOT. Så jag stod och hängde in i kylskåpet en lång stund när blicken föll på påsen med blodapelsiner som ligger där och blir gamla. OJ så goda! Söta söta söta, saftiga och numera i min mage! 🙂

 

2 svar till “Sämre nattmat har jag valt”

  1. Jobbar du in tiden du skall vara ledig 🙂
    att blodapelsiner är goda är både riktigt och sant
    här är +5º i skuggan och strålande sol, jag går ut och skiftar hjul på bilen, snö utlovad till i morgon men regn vid kusten
    kram barnet

  2. Jo, jag jobbar som en g-r-i-s för att hålla efter alla timmar som rinner iväg när jag hämtar och lämnar och VAB’ar och allt vad det innebär att vara förälder. Deltid vore egentligen det enda rätta. Men då skulle jag få 80% betalt för 100% arbete eftersom ingen skulle vikariera för de övriga 20%.

    Blodapelsiner alltså, vilket godis!! 🙂