Uteväder

I torsdags när jag hämtade var det svårt att säga nej till en stunds lek i gungorna på skolan! 🙂 Solen sken och vinden blåste varmt. David var hemma hos Theo och både Ellinor och Tobias ville väldigt gärna gunga.

Måååånga minuter fick jag gunga dem där de låg i ”kinagungan”. De småpratade och busade och bad mig ”gunga mer mamma!”.


Ellinor är superstadig på vanliga gungorna nu, hon vill gunga HÖGT också! ”Mer fart mamma!

Jag peppade Tobias att han visst kunde få upp farten själv och huj vad det gick! Han fick värsta farten och jag fick åtminstone fem bilder på undersidan av gungan och hans stora skor i fokus… 😀 Fast det kanske säger mer om mina kunskaper som fotograf än hans förmåga som gungande? 😀

När vi kom hem var det studsmatta och skateboard som gällde. Ellinor fick på sig knäskydd och hjälm och vantar och sen tappade hon sugen på brädan och gick in och lekte… heh.

Ett svar till “Uteväder”

  1. Full aktivitet tydligen, fantastiska barn med en uthållig moder, kram åt er allihop 🙂