Efterlängtad premiär

Åh ÄNTLIGEN blev det dags! SOM de har längtat! Barnen har pratat om och önskat sig montering av studsmattan strängt taget varje dag denna månad. Så äntligen blev det av. Vi hade inte planerat det men vi kom oss iväg för att köpa nytt kantskydd och nytt skyddsnät och så var det väder och S hade ork och tid och så stod den där igen!

SÅ så glada barn! 🙂Ellinor var uppe på studsmattan hon med, men hon blev HELT förälskad i den nya leksaken som flyttade hem till oss idag… 😀 En skateboard! 😀 Jag höll på att svimma när jag såg de små bara fötterna trampa till på bakdelen av skateboarden och sen FÅNGAR ungrackaren skateboarden som flippade upp med sina små armar! 😮 😀 Denna tjej är helt klart inte som andra…

Ett svar till “Efterlängtad premiär”

  1. Så nu är den uppe, studsmattan… är det inget nät på sidorna?
    bara dom inte gör verklighet av planerna på att hoppa från balkongen, tokungarna
    kramar till alla