Helgförkyld

Hostig och orolig liten dam spenderade hela natten i min säng. Det minimerade springet för mig och jag inbillar mig att hon inte vaknar lika mycket när hon sover nära. 🙂

Ellinor grät/vaknade så ofta just efter att jag lagt mig själv att det kändes som om jag knappt hann landa innan jag var upp och stod bredvid hennes säng igen. Till slut frågade jag varför hon grät så mycket, för så fort jag stod intill henne låg hon lugnt och stilla på sin kudde. Hon svarade ”därför att jag vill vara med dig mamma”. Lilla hjärtat! Klart hon får det då! 🙂

Jag bar över henne och sen var det ganska lugnt, hon hostade och tappade smokken ett par varv, men det gick ju fort att somna om för oss båda (speciellt som jag knappt vaknar egentligen, bara trevar runt efter smokk, hummar lite och stryker henne på ryggen, ibland räcker det med att bara andas lite ljudligare så lugnar hon sig!). Hon drömde mitt i allt i hop – ropade upprört ”pappa sitter fast mellan madrasserna!”. 😀 Hon har (ta-i-trä!) inte haft så mycket nattskräck sedan den där första perioden så med lite tur drömmer hon istället för nattskräckar även framöver! 🙂

Resten av dagen var hon OTROLIGT pigg och glad, hon tog en powernap i bilen på väg hem från aikido och matbutiken. Har strängt taget sjungit och lekt och busat utan några större känslosvallningar. Jättejätteskönt!! 🙂Ipad och Hello Kitty på kalas!! 🙂 Det roliga är att iPaden bara skall ”vara med” inte ”på”, tycker jag är helt strålande OK. Hon vill gärna ha den, men lägger lika gärna ifrån sig den någonstans på något väl uttänkt ställe. Inte helt spelgalen alltså, som de andra två. 😎

Ett svar till “Helgförkyld”

  1. Kalas i hallen ser jag, med en väldigt söt liten värdinna.
    hon får snart ställa ut småstolarna, eller kanske golvet duger att sitta på
    Det syns att förkylningen satt klorna i henne, ser så rolig ut på skötbordet och stor, ser ut att ha vuxit på några månader
    Kramar till alla