Inspirationskryss

Japp, som några redan listat ut – jag var på ”Monakryss” i helgen! 🙂 Eller inspirationskryss som jag hela tiden tänkt det i mitt huvud… 😀 Mona, kvinnan bakom ”Monas Universum” hittar på sådant här ibland, hon har dragit med (några av) sina cirka 70 000 läsare på herrgårdsweekend, på buss till Ullared och så nu ut på Ålandshav med Viking Cinderella. 🙂 Det var ju inte bara ”åka färja” som lockade utan hon hade förstås ordnat så att vi skulle få lite mental pepp och stimulans genom att bjuda in två utmärkta föreläsare: Mia Törnblom och Christina Stielli.Mia_ChristinaOlyckligtvis blev Mia sjuk och kunde inte alls komma med, hon bjöd alla oss som var där att komma på hennes


3 svar till “Inspirationskryss”

  1. Ser ut som att det är från Monas bloggresa. Stämmer det? Hade själv planer på att ta mig iväg men kom inte längre än till tanken. Hoppas att du hade det skoj.

  2. Båtresa är ju aldrig fel, speciellt om överfarten går i lugnt väder
    kram