Hål i hakan


Barnen var på Lek&Bus med kusinerna (SÅ efterlängtat!) och efter cirka tre timmars bus halkade Davison och slog hål i hakan. Otur! Killen blödde en del och hade försås ont, men han var vid relativt gott mod när jag pratade med honon (när de var på sjukhuset).

Han lät väldigt liten och ledsen när han berättade om olyckan, men gaskade upp sig betydligt när vi pratade om Gormitis och annat. Lilla hjärtat… Tre stygn blev det, sen blir det nog en del lördagsgodis och spel idag..!

2 svar till “Hål i hakan”

  1. morfar says:
    2015-03-22 at 23:24 (Editerat för att ursprungskommentaren låg på ett dublettinlägg)
    Stackars David, klart att han känner sig lite, sjukhus, hål i hakan och allt och sedan ensam och tvärt slut på leken, men han får ju ett präktigt ätt att visa upp, krama honom från mig säg att jag tänker på honom