Idag blev det liksom vår på riktigt

Tulpanerna har kommit upp i sex stora klungor! Måste läsa på om det är så att man skall ”störa” lökarna och sprida ut dem lite när de kommer upp i sådana här kluster??
Ungarna kastades ut ur huset till slut och testade ALLA utomhusleksaker (utom sandlådan, som är ostädad ännu). Det cyklades och ritades med gatukritor, spelades badminton, fotboll, kastades boll, sparkades sparkcykel etc etc. Jättehärligt! Jag försökte städa gården men det var inte förrän de började med kojbygge med alla dynorna som jag fick lite arbetsro… 😀

Det är ju absolut inte sommar, så det är overall, fleecefodrat eller överdrag+fleece som gäller. För visst blir ungarna varma av leken men temperaturen är lite småbitig i skuggan och när det kommer någon sval vårvind snurrande runt knuten…Ellinor i lådan! Hon var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ARRRRRRRRGHHHH!! för att hon inte kom in i lådan själv och blev bara SÅÅ himla glad när jag till slut slängde ned henne och stängde locket, jag svär att hon var där inne i flera minuter – sjöng och lekte med bollarna… tokstollan! 😀


Genast började gården se somrig ut, när alla cyklar plötsligt stod där igen. Jag fick starka vibbar av utomhusmåltider, eller åtminstone kaffekoppar inom en snar framtid! 🙂

David hjälpte till att ordna upp julpyntet som äntligen *rodnar* kom ned från körsbärsträdet. 🙂 Belysningen låter jag sitta kvar för det är så gott som becksvart på gården just nu, trevligt med lite ljus i alla fall! 🙂

2 svar till “Idag blev det liksom vår på riktigt”

  1. Vår, nästan sommar ser det ut som, det är bara barnens klädsel som motsäger sommaren.
    Här är ju snö, flera dm. än men gumman tö gör allt hon kan så det blir en lång vår för mig efter besöket hos er, längtar, att kommer upp till våren.
    Kram barnet, krama barnen också

  2. Förstår att Ellie blev ilsken när hon inte kom in i lådan, tur det förresten, tänk om hon kunnat ta sig ner och plötsligt varit försvunnen 🙁 Du får fixa låset, så den inte går att öppna okontrollerat 🙂