Solens återkomst

Tobias ramlade faktiskt inte av här, han höll på att visa ett trick… 😀 Tossigt.


David ÄLSKAR den där mössan, jag har försökt förklara att den både är alldeles för liten och alldeles för varm, men inte spelar det någon roll… 😀

Ellinor vill helst åka rutschkana här på skolan, eller klättra. Gungorna är lite halvläskiga ännu. 🙂

Tobias och jag ritade en ”10-sekundersteckning” som kvällsmys denna kväll, ett hittepå där vi man under tio sekunder ritar så mycket man hinner, sen tar näste man över och ritar vidare på det streck där föregående ritare slutade. Sen gör man så varannan gång i cirka två minuter (eller till papperet tar slut, eller fokuseringsviljan). 🙂 Jag glömde lista ut att det kunde vara en god idé att specificera VAD man skall rita också för hur vi än ritade verkade det sluta med någon form av bajs… 😀

 

2 svar till “Solens återkomst”