Tjejstund!


Davids kompis mamma ringde mig vid tre och undrade om de fick ta med sig David hem. Det fick de såklart. Halv fyra ringde en av Tobias kompisars pappa och undrade om de fick ta med Tobias hem. Det gick såklart bra även det! Då var det bara Ellinor kvar att hämta så jag bestämde att vi absolut skulle äta ute bara hon och jag! Vilken lyx! Jag vet inte när vi gjorde något sådant senast! Säkert inte sen hon satt i vagn och jag var föräldraledig! Det var otroligt mysigt och stora tjejen fick sitta i en vanlig fotölj och åt så ordenligt. Kan tipsa om Wayne’s piroger – mums med bbq chicken, tyckte även Ellinor! Vi kikade på vårskor och jag kan rapportera att hon så gott som utan undantag väljer de mest rosa eller lila (tack gode gud) och gärna de dyraste… Det blev nu i och för sig inga inköp, Ellinor har rätt bra med skor just nu innan våren bryter ut på riktigt!

2 svar till “Tjejstund!”

  1. Duktig på att äta, utanför att fylla haklappen, tycker att hon ser lite förkyld ut över ögonen eller trött och hungrig kanske 🙂
    Söt lite människa, krama henne, och dig själv

  2. Vad kul med en dag bara du och Ellidelli mys på : ) kram.