Klättermus


Ellinor har precis kommit på att hon kan nå nästan allt genom att dra fram en stol och klättra upp. Det är ganska sent i livet så det är inte (direkt) förknippat med livsfara. Men nu hittar man den här gullhåriga (ilskna) damen precis var som helst!
Hon klättrar upp och hämtar sig fräscha smokker. Hon tvättar händerna (och diskar). Hon hittar igen spännande saker i och utanför kylskåpet. Når att hjälpa med all sorts matlagning (lite farligt). Nu måste jag verkligen passa på knivar och grytor!

Jag tycker i alla fall att Ellinor fick till en riktigt kool katt när hon ritade lite ikväll.
Jag har nattsuddat som vanligt inför en resa… Imorgon är det Italienska alperna som gäller!!

Ett svar till “Klättermus”

  1. Inte tror jag att hon är så ilsken 🙂
    hon ser ju så fin ut
    Men vad har du för packning? 🙂

    Kram