Sjukstuga

Mycket piggare tjej idag! Hon kröp fram till värmefläkten (”öppenspisen”) i köket på morgonen och sade ”måste värma mig!” sen satt hon där nöjd och glad och förmodligen otroligt varm om fötterna en liten stund! 😀

Ellinor bestämde själv att hon inte skulle klä på sig utan ha morgonrock på sig på morgonen. Mysigt! Hon ville även ha hårbandet, jag lät henne bestämma – allt för husfriden…

Senare bestämde jag att det var dags att ta på kläder och HERREGUD SÅ HON VAR ARG ÖVER DENNA EXTREMA ORÄTTVISA! Oj oj oj. Men jag hade redan på förhand bestämt mig för att köra över henne och hade dessutom valt ut favoritkläder (Minioner!) så när hon slagit och sparkat mig tillräckligt många gånger för att jag skulle höja rösten (hon hade redan höjt sin tidigare) så kom kläderna på i alla fall. Direkt efteråt var ungen glad som bara den, inte ett spår av ilska/besvikelse etc. Hon började leka och var hur harmonisk som helst resten av dagen (fram till vi skulle hämta pojkarna vill säga…). Jag var ju heeeelt matt och svettig en stund efter den episoden. Herregud så det tar på krafterna det här trotset! 😮När det var dags för vila önskade Ellinor ”bananer!” (filmen Dumma mig) och jag slog gladeligen igång den och satte mig intill henne för att slappa lite!

Vi hade matchande outfits idag…! Minioner minioner!

 

Men tänk ändå – inte EN enda gång har hon önskat sig iPad/spel på hela dagen! Så himla lättsamt nöjd och så otroligt mycket piggare än senaste veckan!!! 🙂 Skönt!

2 svar till “Sjukstuga”

  1. Hon ser då ganska pigg ut, sjuklingen, och ett vackert hår har hon det är då säkert.
    Men det är klart att TV det är ju fin pausunderhållning 🙂
    Kramar åt alla

  2. Du får tänka att det här är den sista trotsande tvååringen du har att brottas med. 😀

    Du! Vad har du för minionoutfit?!