Skön dag följd av en riktigt skön kväll

Kompisarna (Lucas mamma och pappa) bjöd på middag, jag och mina tre vildingar och ett annat par med två mycket mer civiliserade pojkar åt tacos (lyx-tacos! pulled både det ena och det andra och hur mycket goda quesadillas som helst…) tillsammans. Det följdes av lördagsgodis och film för alla barn. Först slog de på ”Flygplan 2” men den tyckte ingen av de fyra stora pojkarna var så spännande så bytte de till en annan film som de två små tokstollarna (Ellinor och Lucas) tyckte var så spännande att de till de stora killarnas ljudliga frustration båda klättrade upp och ställde sig på avsatsen framför filmduken… 😀

Då avbröt vi och slog på ytterligare en annan film (”Upp”) och gudade de små upp till övervåningen och en annan TV. Den enda som riktigt trodde på den idén var väl Ellinor som ÄLSKADE att ligga/sitta i ensamt majestät i värdparets säng…! 😀 Lucas han avgudar fullständigt äldste brorsan i den andra gästande familjen så han satt helst alldeles intill honom (när han inte ville stå mitt framför skärmen då). 🙂Elli testar ta en ”selfie” när vi såg slutet av ”Upp” tillsammans i filmrummet i källaren innan vi åkte hem. 🙂

Sen var det over and out för samtliga utom mamman som laddat med en espresso innan hemfärd. 🙂

5 svar till “Skön dag följd av en riktigt skön kväll”

  1. Nog ser det ut att ha varit en trevlig kväll m mycket lek och bus, barnen ser ju ut att vara helt slut, Ellies mage ser alldeles rund och mjuk ut 😉 Full med lördagsgodis
    Här är dags för natta också, känner jag, Kram på er

  2. Krama sömntutorna, helt slut, både i baksätet och framsätet 🙂

  3. Ellinor njöt av sina ”majskrokarkexochrussin” (hon säger det alltid i ett ord) och pyste där i sängen. 🙂
    De stora killarna är så grymt snälla så de lade bort sina telefoner när föräldrarna sade till och sen lekted de hejvilt med våra pojkar fram till maten. Jätteroligt!

  4. Alltså, den där mittersta bilden av de tre på Elli i värdarnas säng – den är ju obetalbar! Top of the world liksom, vem behöver något mer! <3

  5. 😀 Ja! Hon poserade verkligen också, när hon fick syn på mig där jag smög in med telefonkameran så vände hon sig och gjorde favoritminen, satte benet i kors och var hur kaxig som helst. Härligt! 😀