Aja baja

Vad ÄR det med den där FÖRBANNADE kokboken som hävdar att man kan SPRITSA DEG?!!?!! Va?!

Nu har jag testat alla spritsverktyg i huset, igen, det slutade med att jag får masa ut små kluttar genom en öppen påse och trycka till dem med fingrarna för att platta till dem. Spritsa deg… Jag säger då det. Humpf!

Tobias önskade bakning på mystimmen och vi tänkte först göra semlor men så fick Tobias syn på dessa ”Ajakakor” och då blev det sådana istället. 🙂 Tur det, för de var snabba att göra – förutom det evinnerliga spritsproblemet då. Vi gjorde första halvan av jobbet, att ”spritsa ut små platta rosor” och grädda. Ikväll skall vi limma ihop dem med choklad, gelé eller äppelmos. 🙂

Men aja baja Sju Sorters Kakor – VÅGA inte försöka föreslå att jag skall spritsa en DEG igen!

6 svar till “Aja baja”

  1. Fint med pysselkvällar, blir fikabröd av dom. 🙂
    Ser goda ut också, kram åt er alla

  2. DET vet jag inte. 😀 Det var en del ord som Tobias bannade mig för att använda…

  3. Nejdu, så roligt skall vi inte ha det! ;-p Tobias höll på att skratta ihjäl sig när första spritspåsen sprack och allt vällde ut framför min hand ut på plåten… Herregud.

  4. 😀 Ja det blir fikabröd, olyckligtvis går de mesta åt också… 😀
    Kram!