Helt fel


Helt fel tänkt. Alla barnen var tillfälligtvis upptagna med lek på varsitt håll. Jag älgar ljudlöst upp för trappan och låser in mig (!!) på toa. Ungefär en 10-20 sekunder senare utbryter världskrig… Ellinor vill FÖLJA MED DIG MAMMA! David kommer upp och undrar vad jag gör. Tobias kommer upp och undrar vad allt oväsen handlar om. Alla rycker i dörren och ropar/skriker på mig, allt medan jag förtvivlat förklarar vad jag gör. Sen urartar det i att Tobias plötsligt skall röja Davids rum på ”allt han tagit” av Tobias. David accepterar men det hann bli litet handgemäng innan terrorbalans uppnåtts. Ellinor kastar rosenrasande (HERREGUD MAMMA ÖPPNAR INTE DÖRREN!!!) leksaker på dörren och David försöker förklara att mamma är upptagen (gullungen!). Lugn stund på toa??? Heh.

2 svar till “Helt fel”

  1. Tror att jag skrattar på mig, vilka bilder du förmedlar, krig utanför en stängd dörr….:) varför inte lämna öppet, hellre än världskrig 🙂
    Uppenbarligen fungerar deras mamma-radar utmärkt, dom märker direkt när du drar dig undan för en stunds meditation, tydligen måste sånt skötas på jobbet 🙂
    Kram

  2. Det är verkligen lika bra att köra med öppen dörr, som vanligt… 😀