Ååååh!

De är väldig rosa de här två flaskorna, även om de ser mer röda ut på bilden. Notera också hur en ficklampa ser ut inuti strax ovanför, mycket spännande…

Köp två för 30:-

Men åh så fint! Tänkte jag och svepte utan en sekunds tvekan ned två små vattenflaskor i påsen när jag handlade. Perfekta till våren/sommaren när Ellinor skall ha en vattenflaska på förskolan. Pojkarna har redan flera, men de är ganska stora och Ellinor har kört med en pipmugg så långt. Jaha. Inget mer med det.

INGET MER MED DET.

Det fanns blå flaskor också. Fina blå flaskor. Som jag är säker på att ELLINOR SJÄLV VALT om hon fått chansen!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

 

Vad är det som händer? Varför gör jag såhär?

  1. Varför bryr jag mig? Flaskorna räcker som regel max två terminer. Sen kan jag köpa blå/lila/gröna/gula istället (MEN VAD OM JAG REDAN DÅ ”FÖRSTÖRT” HENNES KÄNSLA FÖR VAD SOM ÄR RÄTT FÄRG OCH FEL????)
  2. Varför skulle hon inte kunna ha rosa flaskor? Detta är en svårare nöt att knäcka. Varför är ROSA en sådan stark färg att jag inte står ut med att min dotter använder den (det GÖR jag ju, men det är som om varje rosa inslag måste vägas på guldvåg)?

Åh. Genus plenus. Kommer hon att bli en svagare människa för att hon hade rosa vattenflaskor första åren i förskolan??

Åh.

 

4 Replies to “Ååååh!”

  1. Men kors, det är ju livsavgörande beslut, not 🙂
    Men dom ser ju fina och flickiga ut 🙂 eller?
    Har nog ingen betydelse, bättre är kramar, så kramar åt er allihop i vedermödan

  2. Det är just det där med ”flickigt” som är fel. Det skall finnas färger man tycker om och inte tycker om, men att sätta etiketten ”flickigt” ”pojkigt” det är då det börjar bli tveksamt…

    Kram!