Mammatrix: Urvuxna bebisbadlakan

Mammatrix: Urvuxna bebisbadlakan som skötbordsunderlägg.

Ellinor har vuxit ur alla små bebisbadlakan med ”huva” som hon fått och ärvt av sina bröder. De mjuka ultrafina små frottésakerna har legat oanvända på hyllan under skötbordet i åtminstone ett år men så idag fick jag av nöd upptäcka att de är rent fantastiskt fiffiga ”skötbordshanddukar”. Det finns proffsiga dylika överdrag att köpa (”Skötsam” från IKEA tex) men jag har genom åren insett att det funkar bra med en helt vanlig handduk där, speciellt som de ibland byts flera gånger om dagen… (sällsynt nuförtiden dock). 🙂 Så jag har haft ett gäng dedikerade ”skötbordshanddukar” (bajsdukar…) liggande vid de två skötborden. Idag hade jag glömt lägga på ett nytt och uppenbarligen glömt att fylla på lagret på hyllan under.

Ryckte då fram en av de gamla badhanddukarna och upptäckte att på diagonalen lägger man fast handduken ganska smuckt  så att den inte glider omkring och så får fröken fräken en händig liten huva på sitt nytvättade hår också! 🙂

Vi myser ännu på skötbordet.

Jag vet att den tiden är fladdrande nära att vara helt över så jag myser allt vad jag kan, när det går. Damen i fråga kan vara GANSKA osugen på att bli bytt på ibland (som morfarn kan bära vittne om!) och då är det inte lika mycket mys som all-in distraktion och stränghet som gäller… 😀 Men jag myser så ofta jag kan och efter en lång frunch och en lång dusch idag så var damen på ett alldeles strålande humör! 🙂

 

 

4 Replies to “Mammatrix: Urvuxna bebisbadlakan”

  1. Ikke noe for stort det stellebordet for den store /lille prinsessa våres :):):);)

  2. Det var ju en bra idé, och vilket sprudlande humör hon ser ut att ha, glittrande glad 🙂
    Här jobbas med snö, snart översnöade
    Kram, krama barnen

  3. Nej nu är det inte många centimeter över…! Hon är lång lilltjejen! 🙂