Hur mamman får sovmorgon

De tittar ofta på varandras skärmar, just där var det Ellinors skärm som var mest intressant. 🙂

David vaknade först som vanligt, ganska prick klockan 08, då hade jag inga ursäkter (som att ”det är fortfarande natt” etc) och när barnet påpekade att ”mamma det är ju ljust ute?” var det bara att hala fram iPad och mysa ned sig i väntan på nästeman.

Som inte dök upp förrän 09:30! 🙂 Nöjt myste han ned sig med en iPad brevid brorsan och mamman somnade blixtsnabbt om till nästetroll skulle höra av sig.

Det gjorde hon vid 10:30!! Då ropade hon ”jag är vaken!” från sitt rum och jag gick och hämtade, jag kunde se att hon varit vaken en stund för hon hade lekt litegrann i sängen (möblerat om alla gosedjuren) och försökt ta av sig pyjamasen så vi passade på att byta blöja – sen ville hon naturligtvis göra samma som brorsorna… 😀 Så vi myste ned oss och mamman fick inte somna om mer (liten arm som klappar ”intesovamamma” med jämna intervall…). Men jag passade på att ta en ostörd dusch och nu har vi frunchat igång dagen.

Vad är väl ett blekt fredagsmys mot en SKÖNSÖNDAG?! 🙂

4 svar till “Hur mamman får sovmorgon”

  1. Det lät ju som en ”skönsöndag” säga vad man vill om plattor, men dom är ett fint sällskap för morrontrötta mammor 🙂
    ”intesovamamma” är ju en underbar kommentar, krama henne och dom andra från morfarn, kram själv också

  2. 😀 Ja Ellinor var verkligen mån om att jag inte skulle snarka iväg… hon brukar köra samma trick i TV-soffan också, man får inte smygsova när man tittar på barn-TV tillsammans med henne! 😀