På resfot

X2000 till Jönköping. Tog det säkra före det osäkra och tog tåget redan idag för ett möte imorgon. Skall se om det går lika lätt att få tag på hotellrum också, som det var att komma med ett bekvämt, tyst, snabbt och rymligt tåg också…

Hur som helst var det rätt gött att susa förbi bilköerna på vägen ut från stan. 🙂
Men det KURRAR i magen (glömde visst äta lunch) så nu är det bäst jag uppsöker bistro-vagnen.

 

4 svar till “På resfot”

  1. jaha, på resande fot, går det bra utan att jag är i marktjänsten 🙂 År det tåget som gäller, ser ju mysigt ut, du kan ju jobba ett tag och sedan komma fram i vettig tid, ha det bra vännen, vi hörs

  2. 😀 Ja nu när han är tillbaka från sin utbildning fick S ta hand om sjuklingarna, som lyckligtvis verkar ha lagt ned det där med magsjuka!

    Tåget är SUVERÄNT. 🙂 Jag fick jobba klart med det mesta, nu har jag suttit och fryst på en pinnstol på hotellrummet och jobbat klart resten. Dags att hoppa i säng.

    KRAM!

  3. Det är ju bra att du inte blev stående på linjen, men vad är det för hotell, pinnstol, det var det värsta
    kram

  4. Ha ha ja det var en miserabel stol! Det fanns en fotölj men jag orkade inte arrangera om möblemanget för där den stod fanns inget uttag till laptopen… Kallt var det också, men jag satt och jobbade med ett täcke omkring mig så det löste sig ändå! 😀 Kram!