Dagens hjälte

Idag har jag varit på konferens hela dagen, från tidig morgon till sen kväll (kom hem efter midnatt).

Morfar flög ned från Luleå för att sitta barnvakt. HELT OTROLIGT!

 

Tobias hade turen att bli inbjuden till kompis men morfar promenerade på glashala vägar till förskolan för att hämta hem David och Ellinor. Han fick lite hjälp av personalen med Ellinors overall men annars klarade han allt helt själv. Hem och utfodra barnen med frukt, sen leka leka leka (hade säkert ”kalas” med Ellinor i flera timmar! och David byggde fokuserat vidare på sitt julklappslego). Sen laga middag och leka lite till, så kvällsmat och därefter i säng. Två blöjor bytta (varav en bajs!! :-D) och dessutom lyckades han få Ellinor att somna utan smokk! 😀 (han kom inte ihåg och hon bad inte om någon!)

Sen kom Tobias hem och de hade mystimme ihop, någon gång under tiden vaknade David och gick gråtande i sömnen varvid Ellinor också vaknade. Morfarn han administrerade täcke till David som valt att falla ned sovande i sacco-säcken och sen pratade han med Ellinor till hon lugnade sig och somnade om. Lite senare lade sig även Tobias.

När jag kom hem var det frid i huset. Morfarn var vaken och när jag börjat packa upp mina väskor kom David tassande efter ett tag och undrade förvirrat varför han inte låg i sin säng. 😀

Jag hade det trevligt på konferens med efterföljande bankett med drygt 400 kollegor från den norra regionen av vårt nya bolag, ringde bara hem en gång (för att säga godnatt till Tobias) och kunde i lugn och ro se både show och äta alla tre rätterna av maten som bjöds. 🙂 Jag VET ju hur utmattad man kan vara efter en eftermiddag/kväll med de här glinen så jag har verkligen haft top-notch barnvakt! Vilken otrolig ynnest!

 

3 svar till “Dagens hjälte”

  1. OTROLIGT tacksam att du kostade på dig och vågade komma ned och hjälpa mig så. Kram! Blöjbyten är bara ett steg under full combat mode ibland, som du märkte… 😀