På tur med storen

Det var dags för ett besök till ögonläkaren, ”stora” undersökningen med droppar och ögonbottenbesiktning. Tidigt tidigt (07:00) lämnade vi David och Ellinor på förskolan och vi begav oss i snöstorm och glashalka i snigelfart till Danderyd till vår tid där 07:50. Kan säga att vi INTE kom i tid, det tog dubbelt så lång tid att köra än vad det brukar… Men snäll personal filade in Tobias undersökning ändå!

Medan vi väntade på att dropparna skulle verka (ca 40-45 minuter) åkte Tobias rutschkana och sen gick vi och fikade. Han blev lite spexig och jag passade på att fotografera.  🙂


Han är OTROLIGT gott sällskap just nu. När man tar en tur med honom på tu man hand har man som regel roligt och mysigt/trevligt precis hela tiden! 🙂 Han blev lite besviken när han insåg att det var skola som gällde efter vår trevliga förmiddag men det var ju lite spännande att få välja en specialuppgift i matten som passade hans tillfälligtvis lite dimmiga syn efter synundersökningen så jag lämnade honom vid gott mod inne i matteklassrummet.

Direkt från skolan styrde jag bilen ut mot Arlanda för att hämta veckans barnvakt! 🙂 Han landade 11:35 och vi åkte försiktigt i skitvädret direkt till matbutiken för att bunkra upp lite inför veckan, sen halkade vi hem, kokade kaffe, jobbade ett par timmar och därefter var det dags att hämta hem barnen. Den måndagen flög förbi i turbofart!

Tobias skrev en lapp åt morfar medan jag lade småsyskonen, så himla rart!! 🙂

4 svar till “På tur med storen”

  1. Så fine bilder av deg Tobias ,og jeg synes jeg kan skimte noen nye tenner å jeg 🙂

  2. Jamen de är JÄTTESTORA de där nya tänderna! Tossigt… 🙂

  3. Fantastiska bilder på Tobias och början på en underbar vecka, tack för sällskapet 🙂