Vänner


I gårkväll var bröderna otroligt goda vänner! Inga slagsmål, inga kriser överhuvud taget! Jag befinner mig i chock, vet knappt hur jag skall förhålla mig… Men Tobias hade haft en toppendag på skolan och det kan ju bidra! Under kvällen har de med stor passion och många skratt tillsammans spelat nya spelet ”Toca Hair Studio Me”. Jättekul att höra dem skratta sådär gott tillsammans. Lite senare busade alla tre tillsammans i vår säng så Ellinor kiknade av skratt. Helt underbart!

När jag lade Tobias frågade han ”vem kommer pappa att vara med när vi inte är med honom?”. Lilla gubben…! Jag fick berätta att pappa kommer att träffa sina kompisar jättemycket och jobba långa dagar. Sen fyllde jag på med vem jag skall vara med och göra. Jag tror Tobias ventilerade en oro där. Oron att vi skall vara ensamma när vi inte är med barnen… Han är så fin, storpojken. Jag har märkt att de gör såhär, båda pojkarna, passar på att ställa frågor om sådant de undrar över kring separationen när de märker att de har vår uppmärksamhet. Det gäller verkligen för oss vuxna att ha extra stora öron och tid, när det gäller!

3 svar till “Vänner”

  1. Fantastiska barn, det funderas ju hela tiden och när tillfället infinner sig kommer frågan, som du insett så gäller ju att ha både tid och stora öron så frågorna uppfattas 🙂
    Krama dom, blir roligt att träffas, längtar