Lågfart

WP_20141009_004
Tittar på ”Drömmehagen”.

Vi kör i Ellinors tempo idag. Hon vaknade sent, vid halv nio, då ville hon ”titta TV” och jag bäddade in henne i pyjamasen i soffan. En timme senare ville hon ”äta mat” så jag klädde på henne, bytte blöja och så åt vi frukost tillsammans. Så snart hon ätit upp frukosten (en helt OK mängd) sade hon ”smokken, vatten, titta TV!”. Jag försåg henne med det begärda och bäddade in henne igen. Hon hann börja gråta innan jag kom med smokken och av hennes blick att döma är det inte helt bara bara att vara Ellinor just idag.

Men febern har avtagit, hon hade inte mer än en grad förhöjd temp på morgonen. Men hon hostar och rosslar och snorar ganska konstant.

Tulle liten!

2 svar till “Lågfart”

  1. stackars barnet, hon ser inte frisk ut, tur att det finns en mamma som kan se till att hennes önskningar blir uppfyllda
    Kram åt er allihop, friska och sjuka, tänker på er

  2. Nej hon var sannerligen inte friskus där, även om hon just den dagen faktiskt var lite piggare. Kram!