Planeringsdag

image

Förskolan hade planeringsdag. Det innebar att jag hade en solid och helt igenom motiverad chans att vara ledig hemma med David och Ellinor. Tobias fick skjuts av S till skolan på morgonen och vi andra tog det luuugnt, såsade omkring i pysj och hade det bara bra! 🙂
Vi köpte ju ”storpärlor” härom dagen och de stod mycket högt på Davids önskelista över saker att göra, så vi slösade inte mycket tid efter frukosten innan vi satte oss.

image

David pärlade ett grytunderlägg till mig.

image

Jag pärlade Minecraftfigurer åt honom.

image

image

Ellinor, hon tyckte det var alldeles förtjusande med alla dessa pärlor och ploppade förtjust ned ett par pärlor på plattorna. Men det var roligare att plocka, ösa, flytta, byta platta och till slut smaka på pärlorna och jag insåg att hon med sitt enda år och nio månader kanske är lite för långt från den rekommenderade treårsgränsen… 😀 När jag till slut avbröt leken (när fler pärlor låg på golvet än på brickan) blev hon jättearg och ledsen men jag tror att det mest var frågan om dålig tajming, för ett par minuter senare såg hon ut såhär:

image

När hon sovit färdigt åt vi lunch och gick sedan för att hämta hem Tobias från skolan, en skön förmiddag följdes av en rekordartat snäll eftermiddag (pojkarna slogs inte en enda gång!). Efter detta känner jag mig trött men mycket tankad på kärlekskontot. 🙂

Ett svar till “Planeringsdag”

  1. Men vilken trevlig, och lugn pysseldag, lite låång för Ellinor
    men hon ser ju ut att ladda batterierna på sista ilden.
    Trodde det börjat spöka här i kåken alldeles nu, knakade och knäppte i hallen så jag steg upp från datorn och gick ut i hallen för att känna på elementet som nyss var iskallt, det var varmt så tydligen behövdes det värme där
    Kram och ha det skönt i morgon