Huppegupp

Med ordentligt tillplattade behag kunde jag lyxa till det och åka hem direkt från Karolinska (mammografi, hurrrvens!). Hämtade barnen på skola och förskola och åkte direkt till Stinsen med ett enda uppdrag – att köpa ”storpärlor” (pärlplattepärlor).

Vi styrde direkt mot sushirestaurangen när vi kommit dit och välnärda kunde vi sen långsamt och utan stress röra oss mot Panduro där nämnda pärlor skulle införskaffas.
Ca 2 timmar senare när det var gjort rundade vi hörnet och en förflugen fråga om fika ställdes, mamman var på och vi dök ned vid ett bord med fika åt alla.

Jag fick enorma flash-backs till föräldralediga dagar, himmel! Att komma ur huset och bryta bråk-och-trotscirklarna med en okomplicerad utflykt till ett mer stillsamt centrum räddade nog mitt förstånd många gånger! Sen är det oroligt roligt att hänga med ungarna när vi inte direkt har några måsten. 🙂

image

image

image

image

Vi klättrade (åkte i själva verket ”båt”), och klättrade.

image

Lekte.

image

Och lekte.

image

Sprang, och klättrade lite mer.

image

Och spillde lite.

image

Och spillde lite mer.

image

Och tittade på en tjusig motorcykel.

Sen avrundade vi med en osedvanlig lyx, vi besökte leksaksbutiken OCH köpte något. 🙂

2 svar till “Huppegupp”

  1. Låter ju som ett trevligt slut på plattdagen 🙂
    Barnen ser ju då ut att vara i god form, Ellinor ser ju ut att växa mellan varje bild (nästan). Krama gänget, själv är du ju nykramad 🙂
    Ducatin, undrar om det var den G lagt upp en film om på fb, ser lik ut
    Ha det så bra, barnet