Åh nej Teletubbies

image

Ellinor tittar mycket fokuserat och engagerat på Teletubbies, hon pekar och kommenterar – svarar på frågor och utbrister i ett förtjust ”bebis!!” varje gång den glada bebisen i solen dyker upp (fråga inte, om ni inte känner till Teletubbies kan ni få slippa! :-D).

Vi började med att titta på ”Fiffi och blomsterfröna” men så fick hon syn på en bild av Teletubbies och krävde dessa. Maken till engagemang har jag inte sett!

Och Teletubbies som är det märkligaste, värsta, läskigaste barnprogram som någonsin producerats! Oj oj… Teletubbies är liksom tre snäpp värre än ”I drömmarnas trädgård” (med Makka Pakka och Hopsie Daisie mfl märkliga karaktärer). Det stör mig att smarta pedagoger jobbat ihop med tv-producenter och lyckats få fram något som så universellt funkar på alla barn… Det stör mig, men inte så mycket! 🙂 Det är ju trots allt roligt att se ungen så himla engagerad, för att inte tala om hur skönt det var att få äta egen frukost i lugn och ro intill. 😀

image

4 svar till “Åh nej Teletubbies”

  1. hon ser ju väldigt fokuserad ut, undrar om mackan i handen kommer till rätt ställe, magen, så småningom
    Krama henne och dig själv

  2. Naj! Det var ju Hinkel Pinkel och Makka Pakka vi fick. 🙂 De har hon lekt mycket med.

  3. Det där var hennes ”efterrättsmacka”, hon bad om en till när jag satte mig för att äta och jag skyndade mig att sätta en i handen på henne! 🙂 Hon har ätit lite si och så nu när hon har varit sjuk så jag har inget emot att smöra en extra macka eller två, även om de tar länge att äta. 🙂
    Kram!