Trappvakt

image

Ellinor tar sig ganska obehindrat uppför och nedför trappan hemma nu (jag oroar mig fortfarande lite för moster o morbrors, men vi kanske får låna Lucas resegrind igen?). Vi brukar ändå stänga grinden både uppe och nere beroende av var man vill att hon skall begränsa sin framfart.

Idag upptäckte jag att hon fortfarande är rädd för de där ”silikon-figurerna” pojkarna fick tidigare i år och en strategisk placering där på trappsteget har avstyrt alla utflykter till övervåningen idag. Heh.

Ellinor brukar gå upp och sätta sig på avsatsen för att leka med pojkarnas trashies (hon är helt otroligt skön i och med att hon inte stoppar småsaker i munnen!) och så brukar hon gå upp och bygga tågbanan som händelsevis står däruppe just nu. 🙂 Inget som gör något men det är skönt att veta att hon inte håller på att transportera sig i trappan när man inte har 100% koll.

Ett svar till “Trappvakt”

  1. Stackare, måste vänja sig med såna otäckingar, men det fungerar!