Värmeslag i bloggen

Det kan ju verka som om jag drabbats av värmeslag här på bloggen, och det har jag ju också! 😀

Vilken, VILKEN fantastisk sommar vi har!! 🙂 Idag har vi för första gången på väldigt länge ätit middagen inomhus – för att det var för varmt utomhus, på båda sidorna av huset (annars brukar vi kunna välja den ”svalaste” sidan). 😀

S och barnen har badat i närbelägen sjö idag, till och med Ellinor valde bad idag – så det måste ha varit godkänd badtemperatur! 🙂 David pysslade och lekte i vattnet, när han väl kommit i var det svårt att få upp honom. Tobias fick sällskap av några få klasskompisar när fritidsavdelningen från skolan plötsligt dök upp, det var poppis. 🙂

Jag, jag satt på kontoret och småfrös mellan 8-17, en kort sejour i solen under lunchen bara. Så det är väl därför jag inte riktigt bloggar så mycket, det händer inte SÅ mycket spännande för mig där på kontoret och när jag kommer hem är det njuuuuuuta som gäller… 🙂

One Reply to “Värmeslag i bloggen”