Loppisfynd!

image

S har nosat runt på Blocket efter begagnat Lego. Det är ju lite billigare med begagnat än att köpa nytt om man säger… Nu hittade han en garageloppis här i Väsby hemma hos en familj med vuxna barn (som inte har förstånd att behålla Legot herregud!) som höll på att tömma sitt hus. Jag fick äran och ringa och kolla om jag fick komma förbi och förhandshandla då vi inte är här på lördag. De snälla människorna tyckte det gick bra! 🙂

Jag laddade plånboken med kontanter och lejde en kompis att skjutsa, sen drabbades jag av köpfrossa! Himmel. 😀 OM jag ändå bara tagit ut mer pengar!!! 😀
Fast, det kanske var tur…?

Lego, a cirka 80 kr/kg – sju påsar.

image

Smågubbar, blandad kvalitet, 20-30 kr/st.

image

image

image

image

image

image

image

image

Den här gentlemannen skall få följa med mig till jobbet:

image

9 svar till “Loppisfynd!”

  1. Vilket uppbåd av figurer och vilken glädje när dom kommer till slutanvändarna 🙂 fast Godzillan kanske skall presenteras försiktigt för den minsta, kanske blir farligt,
    Krama dom

  2. Ja jag kan inte vänta till de kommer hem och får botanisera.. Fast jag har inte bestämt om de skall få alla gubbarna på en gång eller om man skall portionera ut dem? Hmm. Kanske köpa en plastback och låta dem bo däri, sen får de beställa fram backen när de vill leka fokuserat med dem? Precis som vi gör med tågbanor och duplo och ett par andra mer specialgrejer (som är roligare om de inte ligger kring golvet jämt). 🙂

    Och ja, Godzillan får vi introducera lite försiktigt… 😀 Nu är hon inte lika lättskrämd men ibland blir hon oförklarligt rädd för någon till synes helt harmlös leksak! 😀

  3. Ja Godzillan hade jag svårt att motstå, trots en svans med lite dålig föring… 😀 Vi har tittat på TMNT trailern med David nu förra veckan, den ser ut som om man inte skall missa!! 🙂 Men jag är inte säker på att David får se den, måste provtitta på den själv först! 😀

  4. Åh tack för tipset. Hade gärna gått om det inte vore för att vi är borta under helgen.

  5. Attans! 😀 😀 Hade nästan tänkt be dig att bulvan-köpa ett par påsar lego till till mig, host, förlåt, till våra barn…! 😀